dilluns, 29 de març del 2010

pausa

Aquesta nit no hi haurà Són Les Mil. Ens agafem un parell de setmanes de descans i tornarem després de Setmana Santa amb algunes novetats! I mentrestant, ja sabeu que podeu escoltar tots els programens en podcast, aquí.

Bones vacances (els que en tingueu)!

dimarts, 23 de març del 2010

programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:
http://sonlesmil.podcast.es/podcast.php?editor=sonlesmil

dilluns, 22 de març del 2010

aquesta nit

Estrenem dilluns de primavera, a base de pluja, propostes i fòbies estranyes. La Irene ens presentarà el Festival TOT (titelles, objectes, teatre) que se celebra aquests dies a Barcelona i que vol acostar els titelles a un públic més general, i també ens parlarà del MECAL (festival internacional de curtmetratges de Barcelona).
La Victòria ens parlarà de com pinta el cartell del Primavera Sound i ens descobrirà l'últim disc de Marlango, que els tindrem al Liceu al mes d'abril.
L'Alea ha decidit investigar sobre les fòbies i seleccionar-nos-en unes quantes de bastant curioses, amb noms i cognoms de famosos que en tenen, tot i que potser també n'acabem confessant alguna nosaltres.
I últimament estem de comiats, per això avui la Victòria ens diu finsaviat, perquè se'n va a Praga fins a l'estiu i al programa d'avui ens explicarà el regalet setmanal que ens ha deixat preparat per tots els SLM fins al mes de juny.
Tot això, avui, a les 22h.

dimarts, 16 de març del 2010

programa penjat

Ja podeu escolar el programa d'aquesta setmana fent clic a aquest enllaç:
http://sonlesmil.podcast.es/podcast.php?editor=sonlesmil

dilluns, 15 de març del 2010

aquesta nit

Aquesta nit entrevistem la Llucia Ramis, per parlar d'Egosurfing (Premi Josep Pla 2010), la seva segona novel·la, on fa un retrat d'aquesta generació que té a l'abast mil maneres de comunicar-se, d'estar connectat i d'explicar-se constantment la vida a través d'internet. Al Són Les Mil ens ha agradat molt, com ja va passar amb l'anterior Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys i avui volem parlar-ne amb ella.
Després la Irene, amb la seva agenda particular, ens explicarà perquè trobarem 20 pianos per Barcelona, fins a finals de mes; ens portarà al Cicle De Prop, que s'acaba aquest dijous a La Pedrera amb Mishima, i ens convidarà a veure l'exposició de John Baldessari al MACBA, Pure Beauty.
 La Victòria avui repassarà una mica la trajectòria de Yo La Tengo, que toquen a Barcelona divendres que ve.
I l'Alea, aprofitant que parlem de l'Egosurfing,  ens explicarà que hi ha vida, més enllà de Google, i ens comentarà diversos motors de cerca per buscar persones i ens desvetllarà quins són els temes més buscats per la xarxa durant l'últim any.

Però no tot són coses bones, perquè després d'un any i un parell de mesos, avui ens haurem d'acomiadar de la Mete, que tanca la seva etapa pel programa. Sí, l'equip del SLM està trist... :( Parlarem amb ella, avui, perquè s'acomiadi.



Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

dilluns, 8 de març del 2010

la neu ens deixa sense Són Les Mil

Aquesta nit, per raons meteorològiques, no hi haurà Són Les Mil. Part de l'equip es troba a Barcelona, sense poder accedir a Sant Just, i la resta no pot arribar al lloc exacte on hi ha la ràdio. Pel que no hi hagueu estat mai, s'hi arriba per una pujada amb un pendent pronunciat on fa una estona hi havia gruix de 10 centímetres de neu, cotxes aparcats al mig del carrer i és bastant impossible passar-hi amb cotxe! Total, que sentint-ho molt avui no hi haurà programa. I això que ens hagués encantat obrir parlant de la neu... En fi,  que sí, sempre he volgut fer un parte meteorològic i avui tenia excusa.
Us deixem amb l'entrada a Can Ginestar (la ràdio hi és a tocar), només a quarts de 5 de la tarda.
Esperem que la neu no us hagi espatllat gaires plans i que la pogueu disfrutar una mica.
Nosaltres ho hem fet!


dimarts, 2 de març del 2010

programa penjat

Ja podeu esoltar el programa d'aquesta setmana.
Feu clic:
http://sonlesmil.podcast.es/podcast.php?editor=sonlesmil

dilluns, 1 de març del 2010

aquesta nit


Estrenem el mes de març amb ganes de primavera i amb moltes ganes de fer moltes coses. Començarem parlant amb el Pere Agramunt, líder de La Brigada, perquè ens desvetlli les claus de Les paraules justes, el segon disc d'aquest grup vilanoví que al Són Les Mil ens ha agradat molt. Molt.
A la Irene el bon temps li ha fet ganes de marxar fora i avui ens presentarà 2 webs molt interessants sobre gent que viatja per tot el món d'una manera molt particular:lavoltadels25.cat i wherethehellismatt.com. I pels que ens quedem per aquí, ens proposarà l'espectacle que presenten aquesta setmana Cabo San Roque al Mercat de les Flors.
La Victòria ja ha tornat de Berlín i ens presentarà el calendari de concerts d'aquest mes de març, que promet! També ens anunciarà com pinta el cartell del proper Sónar i ens paralarà de la carrera musical de Najwa Nimri, que divendres va estrenar-se en solitari a la Bikini i la Victòria hi va anar-hi per veure com és més enllà de NajwaJean.
Per acabar, l'Alea s'ha adonat que realment tots fem mil coses i que portem ritmes vitals intensos i per això ens vol parlar de dormir poc, dormir molt i conseqüències diverses de la quantitat d'hores que dormim. A més, ens ha promès portar-nos a un restaurant de menú de migdia que ofereix vint minuts de migdiada!

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.