divendres, 25 de febrer del 2011

programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

dimecres, 23 de febrer del 2011

Festivals, pintors ballarines i mesures dràstiques

Aquesta nit, la Irene ens recomanarà Black Swan (Cisne Negro) i ens portarà de festivals de tota mena: l'OVNI, el Black Music Festival i el minifestival al CAT. També repassarem què veurem al Let's Festival a partir d'aquest cap de setmana i comentarem les últimes novetats sobre Manel i Antònia Font.
I a banda de la música, us recomanarem que llegiu Persépolis, que ens apropa a la història de l'Iran d'una manera molt lúcida i que val la pena revisar tenint en compte l'actual context internacional.


La Clara avui torna a parlar-nos de pintura, per acostar-nos a un dels genis contemporanis del segle XX: Fancis Bacon i la seva història d'amor fosca i passional amb Georg Dyer.


Per acabar, l'Alea avui ens vol acostar a mesures dràstiques per resoldre situacions serioses que acaben resultant absurdes, com ensenyar l'escot per frenar la por al dentista, l'amenaça d'un suïcidi col·lectiu per cobrar a final de mes o braçalets de la Hello Kitty per policies tailandesos si cometen faltes lleus.


dijous, 17 de febrer del 2011

programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

dimecres, 16 de febrer del 2011

música, cinema i (una mica d')amor

Aquesta nit, la Irene ens portarà literatura, música i cinema. Ens recomanarà el llibre Opinions d'un pallasso, de Heinrich Böll, ens destacarà què veurem al Festival In-somni i ens vol parlar de Pa Negre, parlarem de la pel·lícula, del llibre i, sobretot, de tot el "fenomen" que s'ha disparat arran dels premis Goya.
A més, comentarem el nou disc de Nacho Vegas i escoltarem el nou single de La Bien Querida, i també parlarem amb la Montse Martín, que va anar al concert d'Amaral a l'Heliogàbal i ens explicarà què li va semblar.



La Clara avui ens acostarà a una de les grans parelles del cinema: ens desvetllarà la intensa història d'amor d'Ingrid Bergman i Roberto Rossellini. 
I l'Alea no deixa de banda el romanticisme, però d'una altra mena. Fa dos dies va ser sant Valentí i aprofitarà per explicar-nos coses com quant es gasten als Estats Units en fer regals el 14 de febrer, una aplicació d'Iphone per saber on es reparteixen preservatius gratis o quin és el piropo preferit.

Tot això, avui a les 22h (contraprogramem la segona part del Barça, sí).
I demà, en podcast.


divendres, 11 de febrer del 2011

programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

dimecres, 9 de febrer del 2011

aquesta nit

Aquesta nit, la Irene ens portarà de concerts: amb La célula durmiente i Junip, que toquen aquesta setmana. També ens portarà de visita per museus virtuals i ens parlarà d'una exposició sobre la filla de Charlie Rivel que podem veure a l'Arts Santa Mònica.


La Clara ens torna a acostar a la música, però avui se'n va uns quants anys enrere i ens parlarà de Beethoven i Antoine Brentano. 
Per acabar, l'Alea avui ens portarà un tema proper per tothom: els veïns! I tractarà de tot de situacions més o menys curioses que provoca la convivència paret per paret. Per exemple, la destrucció d'un bloc per fer fora una inquilina de l'àtic, com podeu veure a la foto d'aquí sota.

Tot això, i algunes coses més, avui, a les 22h.

divendres, 4 de febrer del 2011

programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

Ir a descargar

dimecres, 2 de febrer del 2011

Aquesta nit

Aquesta setmana, tenim moltes coses. La Irene ens vol parlar de l'adaptació teatral d'El quadern gris, del concert de Band of Horses, de la Barcelona opportunity week, d'un cicle de conferències sobre la història del flamenc.
A més, farem un cop d'ull a la BCNegra, que és aquesta setmana, i repassarem com ha quedat el cartell del Primavera Sound, que avui ha confirmat noms nous com M Ward, PJ Harvey o Sufjan Stevens i ja està pràcticament del tot tancat. I aprofitarem per parlar de com pinten els festivals de música que més ens agraden.
La Clara avui torna a la música i se'n va cap a terres franceses per parlar-nos de la història d'amor, molt intensa, d'Edith Piaf i Marcel Cerdan.
I l'Alea, més al dia a l'actualitat que mai, avui ens vol parlar del fenomen Twitter. Arran del comentari desencertat que hi va fer David Bisbal, aprofitarà per reflexionar sobre tot els canvis que comporta aquesta xarxa social.

Tot això, avui, a les 22h.
(després del Barça)

I demà, en podcast.