dijous, 26 de maig del 2011

Programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

dimecres, 25 de maig del 2011

Actualitat, novetats, primavera i friquisme

Només fa quinze dies que no fem programa, però han passat moltes coses. Així en general, podríem citar indignats, eleccions i volcans. Avui ens en farem ressò, d'una manera o altra. També tindrem la mirada posada en el Primavera Sound, que comença demà! 
I, a més, estrenem secció i col·laboradores, són la Júlia Bacardit i l'Anna Pazos, que faran una mena d'extensió del "m'agrada/no m'agrada". Cada setmana ens portaran alguna cosa (un llibre, una pel·lícula, un grup de música...) i plantejar-nos dos punts de vista oposats sobre una mateixa cosa. Avui començaran amb el moviment de les acampades dels indignats.
I com sempre, la Irene ens portarà la seva agenda cultural particular.Ens portarà a una exposició de Courbet que podem veure al MNAC i als Tallers Oberts de Barcelona, una proposta molt curiosa. I, a més, també ens farà un tastet del que podrem veure al Primavera Sound.
També tindrem les coses que ens agraden i les que no i, per acabar, l'Alea ens parlarà de frikisme. Resulta que avui és el Dia de l'Orgull Friqui i ens explicarà com se celebra a Barcelona, d'on ve aquesta celebració i ens portarà un decàleg de drets i deures establerts pels autodenominats friquis.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.





dimecres, 18 de maig del 2011

excusa

Avui no fem programa, perquè cedim l'hora perquè es faci el debat electoral dels candidats a l'alcaldia municipal a Sant Just. La setmana que ve hi tornarem!

dijous, 12 de maig del 2011

Barcelona Poesia a Són Les Mil

Ja podeu escoltar el programa:

dimecres, 11 de maig del 2011

Poesia, concerts i la mort de revistes adolescents


Aquesta nit començarem entrevistant el Martí Sales, un dels directors del Barcelona+Poesia, el festival que comença avui i s'allarga fins el dia 17. A més, també hem triat uns quants poemes de gent que ens agrada, com la Gemma Gorga, el Sebastià Alzamora, el Marc Romera i el Joan Miquel Oliver. No us els perdeu.

I més enllà de la poesia, tenim més coses. A l'agenda d'avui, la Irene ens portarà a l'exposició de Chema Madoz, ens recomanarà La llegenda del Sant Bevedor de Joseph Roth i la Nit dels Museus.

També farem un repàs a les coses que no ens agraden i les que sí, on destacarem el retorn al teatre de Coses que dèiem avui i els concerts de The New Raemon i la Maria Rodés.

I l'Alea, com a conseqüència del final de la revista Superpop, farà un cop d'ull al quiosc i ens portarà unes quantes revistes de qüestions estranyes que podem trobar cada setmana.


dijous, 5 de maig del 2011

Programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana.

dimecres, 4 de maig del 2011

Aquesta nit

Aquesta nit, entrevistarem el Marc Rius, un dels organitzadors del Butifarra Sound, el festival de músiques del món que se celebra aquest cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat. Després la Irene ens presentarà  la setmana de les terrasses dels hotels a Barcelona, per si tenim ganes de jugar a ser rics per un dia. També ens parlarà del Festival Autòcton, que promet molt i al concert de Vetusta Morla, que es farà dimarts que ve a la Sala Bikini.
Com sempre, també tindrem les coses que ens agraden, on parlarem del llibre de Jordi Llovet: Adéu a la universitat, i de les coses que no, però a qui no tindrem serà la Clara, que farà un parèntesi al programa durant una temporada. Sí, nosaltres també estem tristes...
I per acabar, l'Alea ens parlarà de futbol. Avui sí, des del seu punt de vista particular mirarà de resumir totes les coses que s'han desencadenat arran d'aquests quatre Barça-Madrid que han destapat tensions, han posat cadascú al seu lloc i pràcticament han convertit alguns vespres en el dia de la marmota.

Tot això, avui, en directe, a les 22h.
I demà, en podcast.