dimecres, 26 d’octubre del 2011

programa penjat

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Tardors i terrors

Aquesta nit, parlarem de plans tardorencs i de coses que ens fan por. La Irene aprofita el dia gris i plujós per portar-nos al cine a veure El ilusionista, una pel·lícula d'animació que l'ha encandilat bastant. També ens proposa un parell d'exposicions: una sobre l'11-S al CCCB i una sobre la revolució iraniana: Flashback Iran:1980-1983.

La Victòria també ens treu de casa per combatre la pluja i ens presentarà del Festival In-Edit que comença aquesta setmana.

A més, també està d'estrena i ens parlarà de 3 discos que surten aviat: Coldplay, Nacho Umbert i Alondra Bentley. I, per acabar, ens farà una recomanació musical acord amb la tardor, ens proposarà uns quants grups que serien una bona banda sonora per dies de pluja o diumenges tranquils, com St Germain, Air o Jose Gonzalez.


Tardors a banda, la Clara i l'Alea avui faran seccions encaminades cap a Halloween. Sí, sí, nosaltres som més de panellets i castanyada, però els somnis de moniatos i la castanyera com a personatge donaven poc joc i per això, han decidit tirar cap a tradicions externes.

La Clara ens explicarà perquè tenim malsons i com podem evitar-los, a partir de Pesadilla antes de Navidad de Tim Burton i l'Alea ens farà conèixer la figura de l'escriptor Stephen King, que ha escrit obres terrorífiques com Carrie, El Resplandor o La tormenta del siglo.



dijous, 20 d’octubre del 2011

Són Les Mil 17 octubre

Ja podeu escoltar el programa d'aquesta setmana:

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Aquesta nit




Aquesta nit, la Irene obre horitzons i ens parlarà de cinema, ballet i arquitectura. Ens vol presentar l'estrella de la Berlinale, la pel·lícula Nader y Simin, una separación, que el títol no ens encanta però la pel·li està bé. També ens explicarà que tornen les 48h OPEN HOUSE BCN, per descobrir edificis de la ciutat que normalment estan

 tancats. I, a més, ens parlarà dels ballets russos de Diaghilev al Caixafòrum.
La Victòria avui canvia una mica de registre per parlar-nos del 43è festival de jazz que acaba de començar i que estarà en dansa fins al desembre i ens destacarà algunes actuacions de grups, un dels quals és la banda britànica Fanfarlo, que ens agrada molt.
La Clara, a la consulta dels somnis de Freud, partirà d'una escena de Vértigo de Hitchcock per analitzar què passa quan tenim aquella sensació que caiem mentre somiem.

I l'Alea farà un salt a la infantesa per explicar-nos la vida d'un dels inventors d'històries més llegides quan érem petits: Roald Dahl, l'escriptor de Matilda, Les bruixes o Charley i la fàbrica de xocolata.

divendres, 7 d’octubre del 2011

Són Les Mil 5 d'octubre

Ja podeu descarregar-vos el programa:

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Paròdies, concerts d'octubre i el creador d'Ikea

Avui la Irene ens porta al teatre i al cine. Ha anat a veure Llum de Guàrdia i ens vol explicar què li ha semblat, a més de fer-nos cinc cèntims de què trobarem al Festival de Sitges. Però avui també ens vol parlar d'una altra història. Es declara fan de Manel, però no ha pogut evitar explicar-nos el fenomen paròdies (especialment els Marcel) que desperta el grup català que agrada tan a gent moderna, mares i àvies i el veí de sota.

La Victòria ens explicarà quins concerts no ens hem de perdre aquest mes: Triangulo de Amor Bizarro, The Kooks, Nacho Umbert i Pau Vallvé, entre altres. A més, mirarà de convence'ns per anar al Festival Mira i ens explicarà les novetats que ha presentat aquesta setmana el Primavera Sound. La recomanció de la setmana serà Two Door Cinema Club.

A la consulta de Freud de la Clara, avui s'infiltra al llit de la parella formada per Shakira i Pirqué per explicar-nos què passa quan la gent parla en veu alta mentre somia. A vosaltres us passa?

I per acabar, a la secció de personatges, l'Alea avui ens presentarà el suec Ingvar Kamprad, que així sense context potser no us diu res, però és el creador d'Ikea, la botiga de mobles on és horrible passa més de tres hores seguides però que ens salva la vida unes quantes vegades.

A més, també us recomanarem un llibre i us explicarem la notícia friqui de la setmana.

Tot això, avui, a les 22h, en directe.Que avui no hi ha Barça.
I demà, en podcast.