dimarts, 24 d’abril del 2012

Programa penjat i nou podcast

Amb el nou sistema de podcast de Ràdio Desvern, escoltar el Són Les Mil és molt més fàcil. El programa es pot escoltar un cop s'ha emès i permet la descàrrega directa. Aquí teniu l'enllaç per escoltar el d'ahir:

http://podcasts.enantena.com/radiodesvern/historic/programa/18

I aquí, si voleu escoltar els dels últims dos mesos (encara que posi M de MÚSICA és el SÓN LES MIL, del període de podcast en proves):

http://podcasts.enantena.com/radiodesvern/historic/programa/10

dilluns, 23 d’abril del 2012

Són Les Mil especial Sant Jordi

Aquesta nit, programa especial Sant Jordi! A la secció de ciutats i literatura, avui ens quedarem a prop de casa i repassarem 10 llibres que, al llarg del temps, s'han situat a Barcelona.

La Victòria ens portarà novetats de festivals, com el SOS 4.8, el Cruïlla BCN i el FIB. I, a més, ens portarà dues recomanacions que creu que poden ser adients per avui: ens presentarà la Chila Lynn amb l'àlbum "Real Woman" i també l'últim de Sílvia Pérez Cruz, que acaba de sortir: "11 de novembre". En sentirem una cançó que musica un poema, per tancar la secció musicoliterària d'avui.

I per acabar, l'Alea ens portarà un personatge molt apropiat per tractar el dia de Sant Jordi. Es tracta del roserista Pere Dot, un dels grans creadors de roses de tot el món i que va néixer molt a prop de Sant Just, a Sant Feliu.












Avui, a les 21h!
I després al nou podcast de Ràdio Desvern! 

divendres, 20 d’abril del 2012

Disculpes i bones notícies

Disculpeu, però per problemes tècnics no hem pogut penjar els dos últims programes del Són Les Mil. La bona notícia és que a partir de dilluns, Ràdio Desvern estrena un sistema de podcast molt bonic i molt pràctic que ho posarà tot més fàcil. O sigui que a partir  de dilluns, ja podreu  recuperar els últims Són Les Mil i tots els que vinguin!

Per cert, que dilluns fem un programa especial Sant Jordi, amb llibres que ens parlen de Barcelona, música que pot fer de banda sonora de la diada, cançons musicant poemes i el personatge del roserista santfeliuenc Pere Dot.

No us el perdeu!

dilluns, 16 d’abril del 2012

Londres, novetats musicals i Farinelli

Aquesta nit, parlarem del Londres de Nick Hornby, a través de la seva novel·la més coneguda, Alta Fidelitat. 

La Victòria ens portarà concerts del que queda del mes d'abril: The Wave Pictures, Antònia Font, Nacho Umbert, Amics de les Arts i Of Montreal. També ens avançarà les noves cançons de Love of Lesbian; ens recomenarà la Maika Makovski i ens presentarà el nou àlbum de M Ward: A Wasteland companion.

Per acabar, l'Alea ens descobrirà el personatge de Farinelli, un reconegut cantant italià: el castrati més famós del segle XVIII i un nom que encara ara sona.


dilluns, 2 d’abril del 2012

Lisboa, Mishima i l'origen dels Tuppers

Aquesta nit, a la secció de ciutats i literatura, aprofitem per fer un petit homenatge a l'escriptor Antonio Tabucchi, mort la setmana passada. Per això, avui ens aproparem a la Lisboa de Tabucchi, a través d'Afirma Pereira.




La Victòria ens explicarà que avui s'ha confirmat el proper concert a Madrid de The Black Keys i parlarem una mica de la polèmica que hi ha hagut amb els preus. També ens portarà més novetats de festivals, com l'(estranya)a confirmació que Bob Dylan tocarà al FIB i New Order al Sónar, entre altres noms que repassarem. I avui la recomanació es quedarà a prop de casa: parlarem de Mishima, que acaba de treure disc, L'amor feliç, que va sortir la setmana passada.

I, per acabar, l'Alea ens portarà el personatge de la setmana, Earl Tupper, a qui devem la cultura de tàpers cada cop més imposada.