dimecres, 14 de gener del 2009

Finestres

Amb les "Finestres" del "Són les mil" anirem comentant i valorant pel·lis, sèries i productes audiovisuals.

Comencem la secció parlant del que aquest 2009 ens oferirà a nivell cinematogràfic, que no és pas poc. Aquest mes de gener s'estrenen diversos films que apunten cap als Òscars: "Mi nombre es Harvey Milk" (amb Sean Peen), "La duda" (amb Meryl Streep i Philip Seymour Hoffman) o "Revolutionary Road" (dirigida per Sam Mendes i amb la interpretació de Kate Winslet i Leo Di Caprio) són alguns dels títols que destaquen.

A més, enguany s'anuncien moltes "tornades": Harry Potter, Terminator, Star Trek, Tarantino, Almodóvar, Amenábar... que de ben segur ompliran les sales de cinema (o augmentaran les descàrregues per internet!).

La recomanació de la setmana: "Buscando un beso a Medianoche" (In search of a Midnight Kiss) del director Alex Holdbrige i amb Scoot McNairy i Sara Simmonds com a protagonistes.
Comèdia romàntica indie sobre l'amor i la soledat.
De què va? Per no passar la nit de cap d'any sol, un noi posa un anunci a internet buscant parella. El telèfon sona, té una cita amb una tal Vivianne i passen tarda, vespre i nit junts, els dos volen estar acompanyats, almenys una nit.
Per què s'ha de veure? : mostra veritats gens edulcorades, personatges i siutacions reals amb desenllaç not made in Hollywood. El blanc i negre dóna molt joc, i mostra uns LA nostàlgics, gens romàntics.
Més info? http://es.youtube.com/watch?v=50r7VKl1pN8

Si tens algun dubte o ganes de que parlem de qualsevol cosa (a la ràdio, clar), deixa comentaris o envia'ns e-mails!

La setmana que ve, més.

mete***

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada