dilluns, 30 de març del 2009

avanç d'aquesta nit

Sembla que els dies grisos han tornat i qui més qui menys encara arrossega l'hora de menys no-dormida d'aquest canvi d'hora. Però al Són Les Mil no volem deixar-nos endur pel mal temps i tenim un munt d'històries preparades, com cada setmana.
Aquesta nit la Mete ens explicarà què li ha semblat Los abrazos rotos i ens parlarà de l'estrena de la sèrie Infidels, que va començar la setmana passada. La Victòria també escombrarà cap a casa i ens portarà uns quants apunts de música en català, precisament la cançó d'avui vindrà del recent bombon mallorquin. A més ens descobrirà què és l'EBM i ens recomanarà els The Rakes.
Amb la Irene ens en anirem una mica més lluny, a Itàlia, de la mà d'Alessandro Baricco, avui no ens llegirà un conte sinó un fragment de la seva novel·la Oceà.
I, per acabar, l'Alea vol debatre una mica sobre el cas de Jane Goody, coneguda pel seu pas per la telerrealitat britànica i per haver portat a l'extrem el "todo por mi hija" venent les últimes setmanes de la seva vida per aconseguir un millor futur pels seus fills.

Tot això, avui a les 22h, t'ho perdràs?

2 comentaris:

  1. I algun llibre recomanable per aquest St Jordi?
    :)

    ResponElimina
  2. les recomenacions de la irene crec que totes serveixen per sant jordi! però de cara a la setmana en qüestió ja farem un repàs més concret! gràcies per passar!

    ResponElimina