dilluns, 6 d’abril del 2009

aquesta nit

Aquesta nit tindrem un programa una mica diferent. No tindrem ni tele ni cine, perquè la Mete s'ha agafat vacacances de Setmana Santa abans d'hora i la tenim una mica lluny. En canvi, entrevistarem l'Adrià Salas, cantant i lletrista de La Pegatina, el grup de rumba rubana que tant sona últimament. Acaben de treure el seu segon disc i parlarem amb ell perquè ens expliqui què vol dir Via Mandarina, entre altres històries.
En les seccions habituals, la Victòria continuarà amb l'esperit rumbero i farà un cop d'ull a la rumba catalana i recuperarà Manu Chao. A més, no s'oblidarà de l'actualitat i ens comentarà novetats de festivals com el Sónar i el Faraday.
La Irene avui ens parlarà de Mujeres encontradas, un llibre de relats que també és un projecte d'exposició i que es basa en les dones que s'ha anat trobant l'autor durant els últims 30 anys.
I l'Alea ens comentarà algunes estratègies cibernètiques perquè no es perdin les claus dels comptes que tenim si ens morim, o què fa gmail per controlar els impulsos nocturns d'enviar mails-no-desitjats, per exemple.

Tot això, aquesta nit, a les 22h. No t'ho perdis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada