dimecres, 30 de març del 2011

La Volta dels 25, arquitectura russa i objectes perduts

Aquesta nit, entrevistem el Marc Serena, que ha escrit La volta dels 25, arran del viatge per tot el món que va explicar a través del blog lavoltadels25.cat. És un retrat de 25 joves de 25 anys de 25 països diferents.

Després, la Irene ha anat a veure l'exposició Contruir la Revolució. Art i arquitectura a Rússia, 1915-1935 i ens explicarà perquè cal anar-la a veure. A més, també ens recomanarà un cicle de cinema italià del segle XXI que fan a la Filmoteca.

A la secció de les coses que ens agraden i les coses que no, parlarem (no necessàriament per aquest ordre) del canvi d'hora, dels uniformes a les escoles i del concert que El petit de Cal Eril farà dissabte a l'Apolo.
Avui ens quedem sense secció de parelles culturals, perquè la Clara la tenim voltant per les Canàries, però l'Alea aprofitarà que avui parlem de viatges, per explicar-nos quines són les coses que més es deixa la gent quan va de viatge. Ens portarà un rànquin sorprenent, on hi ha vestits de núvia, persones o plaques policials.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada