dimecres, 25 de maig del 2011

Actualitat, novetats, primavera i friquisme

Només fa quinze dies que no fem programa, però han passat moltes coses. Així en general, podríem citar indignats, eleccions i volcans. Avui ens en farem ressò, d'una manera o altra. També tindrem la mirada posada en el Primavera Sound, que comença demà! 
I, a més, estrenem secció i col·laboradores, són la Júlia Bacardit i l'Anna Pazos, que faran una mena d'extensió del "m'agrada/no m'agrada". Cada setmana ens portaran alguna cosa (un llibre, una pel·lícula, un grup de música...) i plantejar-nos dos punts de vista oposats sobre una mateixa cosa. Avui començaran amb el moviment de les acampades dels indignats.
I com sempre, la Irene ens portarà la seva agenda cultural particular.Ens portarà a una exposició de Courbet que podem veure al MNAC i als Tallers Oberts de Barcelona, una proposta molt curiosa. I, a més, també ens farà un tastet del que podrem veure al Primavera Sound.
També tindrem les coses que ens agraden i les que no i, per acabar, l'Alea ens parlarà de frikisme. Resulta que avui és el Dia de l'Orgull Friqui i ens explicarà com se celebra a Barcelona, d'on ve aquesta celebració i ens portarà un decàleg de drets i deures establerts pels autodenominats friquis.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada