dilluns, 13 de febrer del 2012

Aquesta nit

Aquesta nit, torna la Irene per posar-nos al dia de l'agenda cultural de la setmana. Començarà portant-nos al teatre, a veure Tornem després de la publicitat a la Sala Becket. També ens parlarà de la BCN Visual Sound i d'una iniciativa gastronòmica que promociona les tapes a Gràcia a preus anticrisi entre setmana. I, coincidint amb la mort de Tàpies, ens parlarà de què podem veure a la Fundació que porta el mateix nom del pintor.
La Victòria avui farà un repàs dels Premis Grammy, que s'han lliurat aquesta setmana, i ens comentarà qui són els guanyadors, com Adele, Bon Iver i FooFighters. També es farà ressò de la mort de Whitney Houston i ens explicarà què és el Festival Contempopranea, a més d'avisar-nos que demà surt el tercer disc d'Els Amics de les Arts i recomanar-nos el grup Veronica Falls.
I l'Alea avui ens descobrirà Maria Callas, una gran soprano greco-nordamericana que es considera la cantant d'òpera més famosa del període de postguerra, i també se la coneix com La Divina o "diva assolutta".


Tot això, avui, a les 21h!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada