dilluns, 2 de març del 2009

aquesta nit

Al Són Les Mil estrenem el març començant nova etapa. D'una banda, us hem de comunicar que la secció de Postals pels Països Catalans deixa d'existir. La vida és així, tot va i ve, el Delta de l'Ebre ha temptat el Joan i, a partir d'ara, ja no tindrem més postals.
La resta de seccions continuen al seu lloc i l'equip de Són Les Mil va fent coses, més enllà del programa dels dilluns. Han arribat rumors que dissabte passat estaven a una festa de Carnestoltes disfressades i que divendres que ve se n'aniran de concert. Però no ens avancem, va.
Aquesta nit, la Mete ens parlarà de quines pel·lis podem anar a veure ara mateix al cine i ens recomenarà la sèrie Fringe. La Victòria ens comentarà com està el tema festivals de música i com la crisi afecta també a aquest sector, ens descobrirà el Marc Parrot i ens portarà una cançó d'El Columpio Asesino, que divendres seran al Let's Festival.
La Irene ens acostarà al Joan Miquel Oliver, però no per la seva faceta musical sinó per la seva novel·la El misteri de l'amor, que parla de la vida i de l'amor d'una manera força peculiar i que té tants detractors com fans.
Per acabar, l'Alea ens explicarà que a l'aeroport del Prat has d'anar a Ibiza, enlloc d'Eivissa i aprofitarà per informar-nos d'altres situacions lingüístiques curioses, per dir-ho suaument.

Tot això avui, a les 22h. No t'ho perdis, no?

3 comentaris:

  1. Felicitats pel programa, es fresc i sorprenent per la conducció i colaboradores. L'enhorabona!
    carme (un altra)

    ResponElimina
  2. Guapes!
    Molt bé!
    Us escolto cada setmana i només he deixat un comentari... però bé, us volia dir que endavant.
    No podré venir a Manel, peró un altre dia em vull apuntar fins les mil!


    p.d: un olé pel Joan Miquel Olivé :P

    nuni*

    ResponElimina
  3. El llibre de Joan Miquel Oliver és una passada!

    ResponElimina