dilluns, 20 d’abril del 2009

són les mil especial sant jordi

Aquesta nit tenim programa especial. Dijous és Sant Jordi i aprofitarem per fer una segona meitat de programa dedicada a aquesta Diada. Si us fan mandra els especials, tranquils, que la primera mitja hora compta amb seccions normals.
La Mete ha anat a veure Sweeney Todd i ens en parlarà, a més de comentar-nos també la versió cinematogràfica que va fer Tim Burton. Ens explicarà el nou fenomen youtube, "thru you", i ens avançarà alguna novetat.
La Victòria també se n'anirà al cine, perquè ens descobrirà Joy Divison, ja que han estrenat Control, una pel·li que parla de la seva història, ens posarà en context i també tindrà temps per explicar-nos què va passar després i d'on surten, per tant, els New Order, de qui sentirem una cançó.

I a la segona part del programa, l'Alea farà un repàs a algunes curiositats d'aquesta diada i la Irene ens explicarà què trobarem a les paradetes de llibres de dijous. També tindrem temps per algunes recomancions i per fixar-nos en algunes situacions típiques de Sant Jordi.

Tot això, avui, al Són Les Mil. T'ho perdràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada