dilluns, 19 d’octubre del 2009

aquesta nit

Després d'una setmana de festa i amb l'arribada total del fred, el Són Les Mil torna amb més propostes. La Irene avui ens portarà al teatre, perquè tornen a fer La forma de les coses, cine, amb la programació del Cine Ambigú, i també ha passat per un cicle de conferències al CaixaFòrum molt interessant i accessible a totes les butxaques.
La Victòria deixa de banda el panorama musical més in del moment per comentar-nos altres anècdotes musicals curioses i farà el seu particular homenatge al grup Eels, que aquest any han tret disc.

La Mete ens explicarà perquè l'ha decepcionat Agora, ens parlarà de la sèrie Miénteme i també tindrà temps per recomenar-nos l'obra de teatre Nixon contra Frost.
I avui estem força cinematogràfics, perquè entrevistarem la coordinadora de la III Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani, que se celebra el proper cap de setmana al CineBaix. Atenció, que pinta molt bé.
I, per acabar, l'Alea ha fet un salt a la infantesa i ens aproparà a l'amor/odi que desperta la nina Barbie, que just aquest any fa 50 anys.

Tot això, avui, a partir de les 22h. No t'ho perdis, no?
(I demà, en podcast, aquí mateix.)

3 comentaris:

  1. Tot molt cultural i de cop... l'Alea i la Barbie... si és que... ja dic jo que semblo d'un altre programa. Però va que segur q serà divertit.

    ResponElimina
  2. No oblidis que avui la Victòria porta notícies de les Spice Girls i Robbie Williams... ;)Molt poc indie tot.
    Riurem, segur!

    ResponElimina
  3. Eels! Sembla que han quedat (injustament) condemnats a quedar-se als noranta... no ho entendré mai.

    ResponElimina