dilluns, 12 d’abril del 2010

apunts musicals, pinzellades literàries i fracassos televisius

Després d'un cap de setmana en què ens pensàvem que la primavera anava en sèrio, tornem a tenir un dilluns d'aquests típics 2010 en què, sí, plou. Al Són Les Mil ja ens hi hem acostumat i per això avui comencem etapa amb algunes novetats!
La Irene ens presentarà el BarriBrossa 2010, ens aproparà a un cicle de xerrades literàries que fan a l'Art Santa Mònica i ens recomanarà algun bar o restaurant, inaugurant, així, aquesta subsecció setmanal.
La Clara s'introduirà a l'equip presentant-nos la seva secció, on cada dilluns ens acostarà a interessants parelles del món d'àmbits ben diversos, així que la cosa promet; aquesta setmana ens parlarà de Johnny Cash i June Carter.
La Victòria la tenim a Praga, però no ha volgut marxar sense deixar-nos per cada programa la seva recomanació musical particular, cada setmana ens descobrirà un bon grup i en sentirem una cançó. Avui, The XX, que tocaran al Primavera Sound.
I l'Alea avui ens explicarà fracassos televisius ben sonats. Farà un repàs a aquells programes que, per bé o per mal, han acabat desapareixent de la graella, en alguns casos, superant rècords de permanència.


Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada