dimecres, 29 de setembre del 2010

Són Les Mil torna


Són Les Mil torna! Podreu escoltar-nos avui a les 22h, a www.radiodesvern.com o bé a partir de demà, a través del podcast. Tornem amb les seccions habituals, energies renovades i de mica en mica anirem afegint novetats. Avui començarem parlant amb el Miquel Cabal, membre de l'equip directiu de l'Heliogàbal, que aviat fan 15 anys i ho celebraran amb una programació ben completa pel proper mes.

La Irene ens portarà a veure l'exposició de Barceló al Caixafòrum, al concert de The New Raemon a La[2] de l'Apolo, ens animarà a escapar-nos a un cicle de concerts a Calaf i ens descobrirà un grup, La Iaia, que promet, ja ho veureu.

La Clara ens continua presentant parelles culturals. Aquesta setmana li toca a la literatura i ens aproparà a l'escriptor japonès Haruki Murakami i la història d'amor amb la seva dona Yoko, i veurem si manté alguna semblança amb la història que se'ns explica a Tòkio Blues.

I l'Alea tancarà el programa parlant-nos d'actualitat: del món laboral. Sempre, això sí, des d'una mirada curiosa, ens presentarà ofertes de feina que demanen perfils absurds o ofertes de feina absurdes que demanen perfils impossibles.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada