dimecres, 4 de maig del 2011

Aquesta nit

Aquesta nit, entrevistarem el Marc Rius, un dels organitzadors del Butifarra Sound, el festival de músiques del món que se celebra aquest cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat. Després la Irene ens presentarà  la setmana de les terrasses dels hotels a Barcelona, per si tenim ganes de jugar a ser rics per un dia. També ens parlarà del Festival Autòcton, que promet molt i al concert de Vetusta Morla, que es farà dimarts que ve a la Sala Bikini.
Com sempre, també tindrem les coses que ens agraden, on parlarem del llibre de Jordi Llovet: Adéu a la universitat, i de les coses que no, però a qui no tindrem serà la Clara, que farà un parèntesi al programa durant una temporada. Sí, nosaltres també estem tristes...
I per acabar, l'Alea ens parlarà de futbol. Avui sí, des del seu punt de vista particular mirarà de resumir totes les coses que s'han desencadenat arran d'aquests quatre Barça-Madrid que han destapat tensions, han posat cadascú al seu lloc i pràcticament han convertit alguns vespres en el dia de la marmota.

Tot això, avui, en directe, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada