dimecres, 22 de juny del 2011

Poparb, propostes estiuenques i cançons de l'estiu

Aquesta nit fem l'últim programa de la temporada i per això hem preparat un Són Les Mil molt (pre)estiuenc. Per començar, entrevistarem l'Anna Cerdà, coordinadora del PopArb per parlar del festival que es fa Arbúcies el 8 i 9 de juliol. 
La Irene ens portarà l'agenda cultural: dirà què podem veure al Grec i ens parlarà del cicle de clàssics per l'estiu que fan al Verdi. També ens explicarà què és el Faraday Major i ens vol fer conèixer el programa Denominació d'Origen.
A la secció A veu A veu, l'Anna i la Júlia, aprofitant que avui  ha estat l'últim dia d'escola, es plantejaran si les vacances són per descansar, per fer molts deures o per omplir dos mesos amb quaranta mil activitats.
I, per acabar, l'Alea tancarà la temporada parlant-nos de la cançó de l'estiu, així com a concepte. Per tant, atenció, que ens explicarà els secrets perquè un hit estiuenc triomfi i farà un repàs per la història dels nostres estius a través de glòries o desastres musicals. Estaríem parlant de La Bamba, Aquí no hay playa, Amigos para siempre i altres curiositats antropològiques.



Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada