dilluns, 30 de gener del 2012

Aquesta nit

Aquesta nit, la Irene ens parlarà de què va Setdecultura, que presenta un munt de descomptes interessants per aquesta setmana a Barcelona. També ens explicarà què trobarem a l'edició d'enguany del DocsBarcelona i ens argumentarà perquè no hauríem d'anar a veure La dama de hierro.


La Victòria avui ens parlarà de confirmacions i festivals. Començarà per detallar-nos què veurem al Let's Festival, ens repassarà els últims noms que s'han fet públics avui pel Primavera Sound i farà balança per veure si ens decantem pel FIB o pel BBK Bilbao, que coincideixen en dates. A més, ens parlarà de Lana del Rey, de M Ward i ens recomenarà dos grups de l'escena indie com Solletico i Bigott.

La Clara avui torna a oferir-nos la seva consulta dels somnis particulars, avui tots relacionats amb temes de feina i el món laboral.

I l'Alea, per acabar, l'Alea avui ens explicarà la història dels germans Kellog, John Harvey i Will Keith, per conèixer els orígens dels famosos cereals que esmorzem cada matí en moltes cases del món.

Tot això, avui, a les 21h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada