dilluns, 16 de febrer del 2009

avanç de programa

Després de l'edició "especial" de la setmana passada, avui el Són Les Mil torna a la normalitat. La Mete continua aconsellant-nos les millors pel·lis que podem trobar ara mateix a la cartellera i ens parlarà d'El curioso caso de Benjamin Button i Slumdog Milionaire. Totes dues estan molt nominades als Oscar i, avui sí, ho assegurem, farem un minirepàs per algunes candidatures als premis de l'Acadèmia.
La Victòria també ens parlarà breument d'uns premis, dels Grammy, i també tindrà temps per comentar-nos els 20 anys de l'Sputnik del 33. A més, avui ens recomenarà Erlen Øye , com a solista i amb els grups Kings of Convenience i The Whitest Boy Alive, en sentirem alguna cançó.

Avui recuperem les postals del Joan, ens portarà al Delta de l'Ebre, que resulta que és un dels seus llocs preferits!
A la Irene, la Mort d'un viatjant no l'ha deixat gens indiferent i, per això, avui ens descobrirà una mica més qui era Arthur Miller i què ha fet, a banda de ser també el marit de la Marylin... A més, ens llegirà un fragment d'aquesta obra.
I aquesta nit l'Alea es posa una mica seriosa per parlar-nos del ciberbullying i altres temes relacionats amb el mal ús de les xarxes socials i les tecnologies en general.

Tot això, aquesta nit a les 22h. T'ho perdràs?


1 comentari:

  1. Mete... deixo un comentari al blog ara que he escoltat el programa... ho sento, per benajmin button no... hi estic en contra! :p

    A mi em va agradar més la ruta natural... en 10 minuts ho resumeis millor.. si bé son punts de vista diferents...

    Apa, sort i anims amb el programa!

    ResponElimina