dilluns, 2 de febrer del 2009

marmota's day

Avui és 2 de febrer, el dia de la marmota. Recordeu Atrapat en el temps? L'equip del Són les mil l'hem vista uns quants centenars de vegades i al programa d'avui, ens en recordarem d'una manera o altra.

Però homenatges absurds a part, mantindrem les seccions habituals. La Mete ens posarà al dia de cine, i ens parlarà d'El intercambio, que té algunes nominacions als Oscar, i d'El truco del manco, que precisament ahir es va endur els tres premis Goya en què estava nominat.
La Victòria també està al dia del panorama musical i ens avançarà els cartells de festivals i alguns altres concerts grans a la vista. Avui ens recomenarà el conjunt Tryo i amb la cançó de la setmana ens animarà una mica que, amb aquests dies que fa, ja toca.
El Joan avui ens farà anar d'excursió en sèrio, perquè ens porta al Pedraforca! Una postal que, com sempre, es complementa amb el seu particular punt de vista de la realitat en general.
En canvi, la Irene ens farà somiar una mica amb la secció del conte. Avui ens portarà El Petit Príncep, ens en llegirà un fragment i ens explicarà qui era ben bé el seu autor, Antoine de Saint-Éxupéry.
Per acabar, no us perdeu l'Alea amb un recull de notícies estranyes sobre el tabac, avui amb selecció musical inclosa!

Aquesta nit, a les 22h, no hi falteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada