dilluns, 5 d’octubre del 2009

Manel a Són Les Mil


Que bonic, m'he dit és el vers d'una cançó seva i el que es diu moltes vegades després de sentir Els millors professors europeus o després d'anar a un concert de Manel. L'èxit del grup ha crescut d'una manera brutal en l'últim any però continuen fascinant públic i crítica.

A l'equip del Són Les Mil ens agraden, i molt, i per aquesta nit hem convidat al Martí Maymó, baixista i clarinetista de Manel.

I, a més, al programa d'avui tindrem les seccions habituals: la Irene ens explicarà com es pot convertir l'espai d'una galeria en una piscina i ens descobrirà, l'Espai Sucre un restaurant on podem anar-hi només a atipar-nos  de postres.

Després la Victòria ens portarà el seu pícnic musical avançant-nos les últimes novetats de Brian Hunt, Portishead i Air. Pel que fa al cine, La Mete ens explicarà què li ha semblat Gordos, la segona pel·li de Daniel Sánchez Arévalo (recordeu Azul Oscuro Casi Negro?) i ens recomenarà un llibre, Cineclub de David Gilmour.

I per acabar, l'Alea aprofitarà que avui parlarem de Manel, per parlar-nos curiositats del "fenomen fan" a diversos indrets del món.

Tot això, avui, a les 22h.
(i demà, aquí, en podcast)

T'ho perdràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada