dilluns, 26 d’octubre del 2009

tardor, salts temporals i ficades de pota

Ahir ens van regalar una hora de son, però a les sis ja és fosc i això, a l'equip del Són Les Mil ens mata una mica. Per si de cas, avui farem uns quants salts en el temps, posarem banda sonora a la tardor i repassarem lapsus i ficades de pota a gran escala.
Fa 150 anys de Pla Cerdà, i la Irene ens acostarà al projecte Barcelona 2159; també en fa 20 de la caiguda del mur de Berlín i ens explicarà algunes activitats que ho commemoraran. I, a més, l'Innovation Festival Barcelona, la Fira de segona mà Trocathlon i un restaurant de menjar portuguès mooolt bo.


La Victòria ens explicarà què trobarem al Festival Internacional de Jazz de Barcelona i que, atenció, el Sónar també el trobarem a Galícia. Ens portarà grups que fan tardor, com Alondra Bentley i Mishima i ens parlarà de la interessant banda sonora de 500 days (of summer) (500 días(juntos)) d'una pel·li que anunciàvem el juny passat i que ara ja trobem a les sales d'aquí.
Per això, la Mete ja l'ha anat a veure i ens en parlarà, no només de la música, sinó de la pel·lícula en general. A més, també farà un repàs de les últimes estrenes. I avui tornarà a la tele, amb A la presó.
I a l'Alea aprofitarà la notícia de dos pilots que es van oblidar d'aterrar per apropar-nos a lapsus de tota mena, conscient que, un dia o altre, tothom ha ficat la pota.

Tot això, avui, a partir de les 22h, en directe.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada