dilluns, 2 de novembre del 2009

aquesta nit, Dêlen

Per fer passar avall casatanyes, panellets o, mai se sap, carbasses i maquillatge fosc, avui tenim propostes tranquil·les. Començarem parlant amb la Len Mesquida i en Quim Torres, de Delên perquè ens parlin del seu disc Sa roba estesa, molt adequat per sentir algun d'aquests vespres tardorencs.


I la música no s'acabarà aquí, perquè la Victòria ens destacarà els concerts més interessats d'aquest mes de novembre i ens presentarà dos grups nòrdics: els Rökysopp, que han tret nou disc, i els Datarock. A més, també aprofitarem per parlar del Festival In-Edit, que avui tenim la Irene per París, però no volem oblidar-nos de fer un cop d'ull a l'agenda.

La Mete ens comentarà què pensa de l'última pel·li de Woody Allen, Si la cosa funciona, i per si teniu ganes de fer sofà, avui ens farà un repàs a diferents reality televisius, sí, sí, Curso del 63, Pekín Express, Gran Hermano (!) o Estate of Panic.
L'Alea, conscient que avui, 2 de novembre, és el Dia dels Difunts, ha trobat una pàgina web per escriure últimes voluntats o el particular homenatge que fa Facebook als membres de la xarxa social, quan van morint.

Tot això, avui, a partir de les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada