divendres, 27 de novembre del 2009

síndrome de peter pan?

Fer-se gran amb tot el que comporta, dilemes típics, frustracions vàries, ganes de menjar-te el món però sentir que se't passa l'arròs. Aquestes serien una mica les idees bàsiques de la crisi generacional de quan s'arriba a la trentena... L'equip del Són Les Mil encara som més a prop dels 20 que dels 30, però som fans de la sèrie Arròs Covat, que retrata tot això amb molta gràcia, i l'Alea, la més fan de totes, ha volgut recomanar-nos aquesta sèria i ha aprofitat per parlar-nos d'altres històries que tracten aquesta temàtica.
En primer lloc, no us perdeu L'ultimo bacio, de Gabriele Muccino, us deixem el tràiler en castellà a continuació:
 

L'Alea també ens va explicar que fa uns quants anys va llegir-se El diario de Bridget Jones i que la pel·li, no està malament per veure un diumenge a la tarda. La segona no! Ens ha dit.
En una altra línia, trobem En la ciudad, de Cesc Gay, amb personatges una mica més grans i ambientada a Barcelona. Si no l'heu vist, val la pena rescatar-la!
També ens ha recomanat la mítica sèrie Friends, de la qual alguna de les components del Són Les Mil cita situacions de la sèrie per fer entendre situacions quotidianes...

I pels que tingueu ganes de trobar una novel·la que parli d'aquests temes, podeu llegir Cuatro Amigos, de David Trueba, no us decebrà!
I durant el programa no en vam tenir temps, però un altre llibre que ens agrada és Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys, de la Llúcia Ramis, que el títol ja us indica per on va.
I, evidentment, si encara no heu mirat Arròs Covat, us recomanem que us mireu els capítols que hi trobareu. Aquest és el repàs de la selecció crisidels30 que ens va dur l'Alea dilluns, però podeu sentir la secció completa a http://sonlesmil.podcast.es/podcast.php?editor=sonlesmil, si encara no ho heu fet.

La setmana que ve, més!

1 comentari:

  1. Quan vaig escoltar el programa, vaig pensar de seguida en cuatro amigos. Em va estranyar que no en fessiu esment, fins al final, que ho vau comentar. Molt bon llibre, recomanable 100%

    ResponElimina