divendres, 18 de desembre del 2009

brutícia i mandarines

Pel que fa a altres esdeveniments destacables, dilluns passat vam recomanar el Festival Internacional de Reciclatge Artístic, que comença avui divendres al CCCB. Està organitzat per l'associació Drap art, que des del 1995 intenta promoure el reciclatge creatiu a través de diversos espectacles (la Marató de Creació i Reciclatge de Barcelona, el Recykl Art Fest, tallers com el Diga'm el que llences i et diré qui ets i un llarg etcètera) i disposa d'un local propi, l'Espai Drap-art (al carrer Groc nº1) on hi ha una exposició permanent d'obres d'art fetes amb materials reciclables i un centre de documentació amb literatura sobre Art brut, art reciclat i tot el que tingui a veure amb la brossa.
Tot i que l'exposició del Festival estarà oberta fins al 10 de gener, aquest cap de setmana s'hi organitzaràn tallers, conferències, un cicle de cinema sobre el medi ambient i espectacles diversos que tenen molt bona pinta.

Però si el que voleu és entrat a l'ambient nadalenc nadalenc, de mandarines i mantetes i neules i torrons, podeu anar a veure l'exposició de caga-tiós organitzada per Ilustation a la llibreria Abracadabra (carrer General Álvarez de Castro, 5), en què diversos artistes internacional han fet la seva versió del tronc simpàtic.
Tot i que el berenar d'inauguració ja va fer-se el dia 12, l'exposició romandrà oberta fins al 3 de gener, en què s'acomiadarà el caga-tió i es donaran els premis del concurs infantil de caga-tiós. Es tracta d'una oportunitat única pels nens petits fans del menja-mandarines, ja que podran assistir a tallers tipu "tunea tu caga tió" o el "taller de galetas navideñas", però pels més grans segur que és curiós veure la visió estrangera d'un pilar del Nadal com és el caga-tió. Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada