dilluns, 21 de desembre del 2009

Maria Coma, llibres per Nadal i resums diversos

Arriba l'hivern, Nadal i l'hora de fer balanç del 2009. Al Són Les Mil, aquesta nit parlarem amb la Maria Coma, per parlar del seu primer projecte musical en solitari, repassarem l'any en cine i música, farem secció literària-nadalenca i, a petició popular, farem cordelaciutat, segona part.
Entrevistarem la Maria Coma, que acaba de publicar el disc de Linòleum i a qui l'any que ve podrem veure presentant el disc.
La Irene avui canviarà l'agenda per una secció literària, i ens portarà uns quants llibres que fan Nadal,  de Dickens, Monzó i Auster, així que la cosa promet!
La Victòria ha fet una ullada general, musicalment parlant, a aquest any que acabem i ens destacarà discs, cançons i concerts i, atenció, que la cançó final tindrà algun punt nadalenc (i no serà El noi de la mare, precisament). En aquesta línia de resum de l'any, la Mete també ens repassarà les bones pel·lícules hem pogut veure aquest any, a més de presentar-nos un parell d'estrenes d'aquest cap de setmana, Avatar i Donde viven los monstruos.
I, per acabar, l'Alea ens durà una segona entrega de la secció dediacada al que ha donat de si El Cor de la Ciutat.
Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.


2 comentaris:

  1. em dic carme, com la verdoy, però tinc uns quants anys més i soc fan del programa, m'interessa el que dieu, m'agrada com ho dieu i sobre tot (ho confesso) m'agrada sentir els vostres atacs de riure
    felicitats i que ens seguiu sorprenent el 2010

    ResponElimina
  2. oh, moltes gràcies, carme!
    esperem que els programes de l'any 2010 continuin agradant-te! :)

    ResponElimina