dilluns, 1 de març del 2010

aquesta nit


Estrenem el mes de març amb ganes de primavera i amb moltes ganes de fer moltes coses. Començarem parlant amb el Pere Agramunt, líder de La Brigada, perquè ens desvetlli les claus de Les paraules justes, el segon disc d'aquest grup vilanoví que al Són Les Mil ens ha agradat molt. Molt.
A la Irene el bon temps li ha fet ganes de marxar fora i avui ens presentarà 2 webs molt interessants sobre gent que viatja per tot el món d'una manera molt particular:lavoltadels25.cat i wherethehellismatt.com. I pels que ens quedem per aquí, ens proposarà l'espectacle que presenten aquesta setmana Cabo San Roque al Mercat de les Flors.
La Victòria ja ha tornat de Berlín i ens presentarà el calendari de concerts d'aquest mes de març, que promet! També ens anunciarà com pinta el cartell del proper Sónar i ens paralarà de la carrera musical de Najwa Nimri, que divendres va estrenar-se en solitari a la Bikini i la Victòria hi va anar-hi per veure com és més enllà de NajwaJean.
Per acabar, l'Alea s'ha adonat que realment tots fem mil coses i que portem ritmes vitals intensos i per això ens vol parlar de dormir poc, dormir molt i conseqüències diverses de la quantitat d'hores que dormim. A més, ens ha promès portar-nos a un restaurant de menú de migdia que ofereix vint minuts de migdiada!

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada