dilluns, 15 de març del 2010

aquesta nit

Aquesta nit entrevistem la Llucia Ramis, per parlar d'Egosurfing (Premi Josep Pla 2010), la seva segona novel·la, on fa un retrat d'aquesta generació que té a l'abast mil maneres de comunicar-se, d'estar connectat i d'explicar-se constantment la vida a través d'internet. Al Són Les Mil ens ha agradat molt, com ja va passar amb l'anterior Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys i avui volem parlar-ne amb ella.
Després la Irene, amb la seva agenda particular, ens explicarà perquè trobarem 20 pianos per Barcelona, fins a finals de mes; ens portarà al Cicle De Prop, que s'acaba aquest dijous a La Pedrera amb Mishima, i ens convidarà a veure l'exposició de John Baldessari al MACBA, Pure Beauty.
 La Victòria avui repassarà una mica la trajectòria de Yo La Tengo, que toquen a Barcelona divendres que ve.
I l'Alea, aprofitant que parlem de l'Egosurfing,  ens explicarà que hi ha vida, més enllà de Google, i ens comentarà diversos motors de cerca per buscar persones i ens desvetllarà quins són els temes més buscats per la xarxa durant l'últim any.

Però no tot són coses bones, perquè després d'un any i un parell de mesos, avui ens haurem d'acomiadar de la Mete, que tanca la seva etapa pel programa. Sí, l'equip del SLM està trist... :( Parlarem amb ella, avui, perquè s'acomiadi.



Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada