dimecres, 15 de desembre del 2010

Avui tornem!

Aquesta nit torna el Són Les Mil amb un munt de coses.
Començarem parlant amb el Rai Pinto i la Gemma Pedró, de No pintas nada, perquè ens expliquin de què va aquest projecte que promou bambes amb dissenys originals pintats a mà.
La Irene, amb la seva agenda cultural, ens portarà teatre, cine i música. Ens parlarà de l'estrena del Lliure de Gràcia i de l'Off Cinemart. Pel que fa a la música, ens convencerà per anar al concert de Peter Broderick, que actuarà dins del cicle Pianismes. I tancarem la secció amb una novetat musical.
Després tornarem a parlar de literatura i entrevistarem la Montse Banegas, escriptora de Dobles parelles, una novel·la que retrata un món d'aparences fràgils i del conflicte de tenir-ho tot però no ser feliç. Al Són Les Mil ens ha agradat molt i us volem recomanar.
Aquesta nit a la Clara no la tenim al programa, però tornarà la setmana que ve per continuar presentant-nos més parelles del món de la cultura amb una bona història d'amor (o desamor) al darrere.
Però sí que tindrem a l'Alea, aprofitant que és època de sopars d'empresa, ens parlarà d'empreses que implanten mesures extraordinàries cap als seus treballadors.


Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada