dimecres, 22 de desembre del 2010

Pau Vallvé, llibres per Nadal, Tim Burton i regals originals

Aquesta nit fem l'últim programa de l'any. Entrevistarem el Pau Vallvé, perquè ens parli del disc que ha tret, 2010, que al Són Les Mil ens ha agradat molt. A més, també coneixerem la fotògrafa de la portada del seu disc, la Montse Martín.
La Irene aprofitarà per fer-nos recomanacions literàries perquè llegim coses interessants aquest Nadal. I la cosa pinta bé, perquè en portarà Boris Vian, Paul Auster, Siri Hustvedt i escriptors de casa.
Torna la Clara, que ens presentarà la parella formada per Tim Burton i Helena Bonham Carter, que fa deu anys que estan junts i que, després d'històries de ruptures i finals més o menys tràgics, ha volgut acabar l'any amb una parella que funciona.
I per acabar, l'Alea ens proposarà un rànquing de regals originals i estranys per donar-vos idees als que no sàpigueu que regalar aquestes festes.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

1 comentari:

  1. Your article is very helpful.Everyday your blog inspire me a lot and helped to develop something new like I have developed a new app :download spotify premium apk this is great and enjoyable.Thanks for the awesome posts , please keep updated regularly.

    ResponElimina