dimecres, 28 de setembre del 2011

Actualitat, oblits i misteris

Aquesta nit, la Irene aprofita les bones exposicions que hi ha en cartell a Barcelona i aquesta setmana ens recomana Retrats de la Belle Époque, al Caixafòrum. Tampoc s'oblida del cine i ens parlarà del Festival de Cinema Alternatiu de Barcelona. 


A més, ens explicarà una jornada d'inauguració que fan al Mercat de les Flors on tothom qui vulgui, pot anar-hi a ballar. A la notícia friqui parlarem de l'inventor dels Doritos i pel que fa al llibre de la setmana, ens posem serioses per parlar-vos de Les partícules elementals de Houellebecq.

La Victòria avui ens farà un repàs de notícies musicals d'actualitat on hi cabrà tothom, The Cure, Shakira, Nirvana. Tots barrejats. I, a més, ens acostarà a Elliot Smith, estigueu atents perquè si no el coneixeu, heu de fer-ho.
Pel que fa als somnis, avui la Clara, a través d'Alícia al País de les Meravelles, ens donarà les claus per saber perquè passa allò tan típic de tenir un somni molt intens i un cop llevats no ens en recordem.
I l'Alea avui ens despertarà els misteris d'una de les màximes representants d'aquest gènere literari: Agatha Christie. En sabeu alguna cosa, de la seva vida? Nosaltres tampoc i per això l'Alea ens la resumirà a la seva secció de personatges mítics.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast, pels que mireu el Barça. Brrrr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada