dimecres, 21 de setembre del 2011

Són Les Mil torna

Són Les Mil torna i ho fem amb retorns esperats i seccions renovades. La Irene ens portarà la seva agenda cultural particular, i avui ens farà al cine, d'exposicions i a conversar. Ens explicarà què li ha semblat la controvertida El árbol de la vida, ens explicarà perquè és obligatori anar a veure l'exposició de Català-Roca que ja us presentàvem a l'entrada anterior i ens parlarà d'unes sessions de conversa que fan a La Pedrera sobre temes d'actualitat.
Torna la Victòria, que després d'estar-se una temporada a Praga i a Amsterdam, ha decidit que el sol és massa temptador i ha tornat per explicar-nos cada setmana què es mou en el món de la música. Ens farà l'agenda de concerts, ens descobrirà nous grups i també ens farà conèixer gent no tan nova que cal conèixer, a la vida. Per començar, avui ens parlarà de l'oferta del BAM i del Guincho.

I apareixen dues seccions noves, el llibre de la setmana i la notícia freak, sense que tinguin res a veure l'una amb l'altra.
També torna la Clara, però deixa les parelles i es passa als somnis. Cada setmana ens portarà una escena d'una pel·lícula o d'una sèrie per interpretar-nos què volen dir les coses que somiem. Avui ens parlarà de matar els pares a partir d'una escena de la sèrie How I met your mother.
I l'Alea reformula la seva secció per centrar-se cada setmana en un personatge emprenedor, per dir-ho d'alguna manera, que ha estat pioner en alguna cosa o inventor d'històries interessants. Avui va forta i comença la temporada amb Joseph Mortimer Granville, l'inventor del vibrador.









Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada