dilluns, 12 de desembre del 2011

Pors, perills, volar i guillotines

Aquesta nit, la Irene ens recomanarà l'obra de teatre Qui té por de Virgina Woolf?, que la podeu veure al Teatre Romea. També ens parlarà de cine i ens donarà un doble consell: ens explicarà perquè hem d'anar a veure un método peligroso i perquè ens podem estalviar Jane Eyre.

La Victòria avui farà un cop d'ull a diferents àlbums que han entrat amb força a llistes de vendes, com el disc pòstum d'Amy Winehouse, La Casa Azul o Cristina Rosenvingue. A més, ens recordarà alguns concerts pels propers dies, com Nacho Umbert i parlarà d'actualitat musical, amb el numeret de la Bebe i la negació de Colplay de voler estar a Spotify.

A la secció somnis, avui la Clara ens resoldrà una incògnita habitual, la de volar en somnis i mirarà d'explicar-nos què vol dir quan somiem que, de cop i volta, volem tranquil·lament, sense ales ni mecanismes estranys.

I atenció amb el personatge de la setmana perquè l'Alea avui va forta i ens acostarà a la figura de Joseph Ignace Guillotin, que és la persona que dóna nom a la guillotina. Ell no la va inventar. l'Alea ens explicarà perquè aquest instrument d'execució porta el seu nom.

3 comentaris:

  1. el programa és el dilluns a les 22 h? A la ràdio he sentit una altra cosa.

    ResponElimina
  2. És el dilluns a les 21h! Fa poc que hem canviat l'horari i no havíem actualitzat el blog, ara mateix ho canviem! Disculpes. Ara ja es pot escoltar a través del podcast!

    ResponElimina