dilluns, 19 de desembre del 2011

Són Les Mil especial Nadal

Com que avui fa tant de fred i ja fa dies que els llums nadalencs estan encesos, hem decidit fer l'últim Són Les Mil de l'any especial Nadal. Per tant, farem les seccions habituals però totes es vestiran per l'ocasió. La Irene ens farà una agenda especial per aquests dies i ens proposa l'exposició "Oh, Tannenbaum", sobre d'arbres, al Goethe, i una altra de caganers, per anar fent boca. A més, també ens aconsellarà algunes propostes per si volem fer regals literaris: Houllebecq, Truman Capote, Max Besora i Heinrich Böll. Poca broma.

En la línia de regals, la Victòria també repassa un parell d'opcions per fans de Manel i Mishima, perquè editen capses amb edicions especials. A més, ens farà propostes per si volem sorprendre amb la banda sonora d'aquests dies: ens presentarà versions de Nadal de grups com Yo La Tengo, Love of Lesbian i Kylie Minogue i també ens proposarà altres cançons que no tenen res a veure amb aquestes festes, però que podrien sonar tranquil·lament en qualsevol vetllada.

A l'apartat de somnis, la Clara s'ha tancat a mirar pel·lis i ens farà un repàs de diferents films de Nadal sobre somnis. Sí, sí, tot junt. I l'Alea avui acaba l'any presentant-nos el personatge per excel·lència i ens explicarà qui era el Pare Nöel!

Tot això, avui, a les 21h.
I demà, en podcast!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada