dilluns, 23 de febrer del 2009

dilluns de ressaca

Disculpeu-nos el no-avís-amb-antel·lació de l'avanç del programa d'avui. problemes d'agenda, com si diguéssim. Avui, d'aquí a poca estona, i demà a la tarda, al blog, podreu sentir un programa semiressacós. Ens expliquem, és carnaval, ahir va ser nit d'oscars i al són les mil sempre ho volem fer tot. Però hem decidit que el millor remei era no parlar de la cerimònia d'ahir, només de la pel·li que ha estat premiada amb la millor interpretació femenina per Kate Winslet (com ja va augurar la Mete), The Reader.
I avui tindrem una entrevista amb un dels pioners del projecte lost-perduts, perquè ens expliqui com va començar això de subtitular en català i parlar sobre la sèrie que té a mig món enganxat.
La Victòria s'ha pres seriosament la festa d'aquests dies i ens portarà música festiva, amb 4 grups d'èpoques diferents. Tots molt bons. Per contrastar, acabarà la secció amb una cançó per la ressaca, per quan ens preguntem on tenim el cap.
La Irene ens porta un conte curiós d'un escriptor desconegut amb una biografia molt curiosa i, fins i tot, carnavalesca, apropiada per la ocasió.
L'Alea avui deixa de banda els temes seriosos de les últimes setmanes, i ens explicarà una notícia sorprenent sobre una empresa que té en compte el signe de l'horòscop a l'hora de seleccionar personal. Aprofitant la ocasió, potser ens desvetlla de quin signe són les components de l'equip, que ja sabem que els horòscops no interessen a ningú, ja, però qui no els llegeix de tant en tant quan els troba pel diari? Va, no cal que contesteu.
I si tenim temps, fins i tot us recomenarem alguna cosa més per fer aquests dies.

No t'ho perdis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada