dilluns, 21 de setembre del 2009

primer programa de la temporada

Aquesta nit, tornem.
Avui a les 22h, l'equip del SónLesMil encetarem nova temporada amb noves coses perquè no us perdeu res del que passa pel nostre voltant.
La Irene ha deixat els llibres per posar-nos al dia des del seu punt de vista particular, explicant-nos quines coses no ens podem perdre del que passa a prop nostre.
La Victòria repassarà algun dels concerts als que ha tingut presència el sónlesmil i ens recomenarà un dels grups que ha conegut, els Depedro. També ens parlarà d'una pel·li, Berlin Calling, que té banda sonora interessant.

Però el cine en general el continuem deixant de la mà de la Mete, que avui ens avançarà alguns títols d'aquesta tardor, que és un any que promet: Tarantino, Tim Burton, Coixet... Tenim cine per molts vespres.
I, per acabar, l'Alea, farà una selecció d'algunes de les notícies que li han cridat l'atenció durant aquests mesos d'estiu, sempre des de la seva mirada curiosa.

Tot això, avui, a les 22h.




(i si ens escolteu en directe a través de www.radiodesvern.com, ens veureu per la webcam!)


2 comentaris:

  1. molt bon primer programa, m'ha agradat força! és una bona manera de descobrir nous grups, bones pel·licules i coses per fer... a veure si em deixo caure per l'exposició del souvenir!
    Només un comentari/crítca, en l'anterior entrada deieu que n'acceptaveu; haurieu de vigilar amb el llenguatge que feu servir, a vegades sembla més una conversa de bar que un programa de ràdio. Entenc que voleu utilitzar un to distés, però sovint abuseu de barbarismes i paraules massa col·loquials. Sent la ràdio un mitjà públic, s'hauria de pulir una mica.

    Vaja, és la meva opinió i no per això deixaré d'escoltar-vos.

    ResponElimina
  2. tindrem en compte el que ens dius, i mirarem d'evitar els barbarismes i segons quines expressions. el to potser sí que és molt distès, però en tractar-se d'un programa nocturn, la idea era que fos un magazine una mica informal. de tota manera, procurarem que tampoc sigui una conversa caòtica.
    moltes gràcies per la opinió, i per escoltar-nos!

    ResponElimina