divendres, 11 de setembre del 2009

són les mil torna














Sí, el sónlesmil torna. Després de tot l'estiu de vacances (de vacances de programa, eh...), el dia 21 de setembre tornarem a fer-nos sentir. Durant aquest temps, hem fet moltes coses, i suposem que vosaltres també. Coses normals d'estiu.

Hem pres el sol, hem anat a molts concerts, hem ballat a l'aire lliure, hem rigut una estona llarga seguida i hem passat per unes quantes festes majors. Hem pres cerveses i cocacoles i mojitos i copes de vi. Hem anat una mica al cine, hem llegit menys del què ens pensàvem i hem descobert nous grups de música. Hem menjat formatge de cabra, ens hem cansat del "tonight, tonight" però també ens hem posat un barret de palla en algun moment absurd. Hem agafat avions i molt el cotxe i hem practicat idiomes. Hem lluït samarreta sonlesmil per ciutats que no són la nostra i hem comparat carrers i coses amb barcelona o rodalies. Hem escrit coses a llibretetes, hem fet moltes fotos i alguns vídeos i, ah sí, ens hem banyat al mar, al mar. Hem dit mil cops, "al setembre, tal", i mil més, que "l'estiu passa molt ràpid". Per exemple. I pim pam, onze de setembre amb tot el que això comporta.

Total, que això és per dir que a partir del dia 21 de setembre se'ns continuaran fent les mil. Que torna el mateix equip de sonlesmil recuperant algunes seccions de la temporada passada, però també amb nous continguts i moltes ganes. Dilluns 21 de setembre, via ràdio fm i ràdio per internet, i l'endemà via podcast, pel blog.

I no cal dir, que acceptarem crítiques, opinions i suggerències diverses, clar. ;)

Ben aviat, tot.

4 comentaris:

  1. hi ha tornades que no són tan dures, oi?

    (mete*)

    ResponElimina
  2. estaria genial poder-se descarregar el programa per escoltar-lo amb l'ipod al tren o al cotxe!

    ResponElimina
  3. mmmm... mirarem a veure si podem fer-hi alguna cosa!

    ResponElimina
  4. mèncanta aquest text-resum del vostre estiu!
    ja tinc ganes de sentir-vos!

    ResponElimina