dilluns, 16 de novembre del 2009

de contrastos i l'absurd

La cosa va de contrastos, avui. De coses serioses i de coses absurdes, o de com les coses serioses poden semblar absurdes i les coses absurdes poden disfressar-se de serioses. Bé, ja jutjareu vosaltres mateixos.
La Irene ha anat a veure la retrospectiva que el MACBA dedica a John Cage i ens explicarà qui era aquest compositor contemporani poc convencional.
Per contrarestar, la Victòria avui ha preparat un dels seus top 10 de bandes sonores mítiques de sèries de tv, algunes de les quals ens faran mirar una mica enrere... I ens deixarà amb una cançó final de la Kate Nash, que alguna vegada ha sonat a Anatomía de Grey.
La Mete ens explicarà de què van les estrenes d'aquest cap de setmana, com 2012 o Partir, i també parlarem de Boulevard, l'última obra de teatre de Carol López (us en recordeu de Germanes?).

I l'Alea, farta de sentir dades estranyes extretes d'estudis absurds, ha decidit fer-nos una selecció d'uns quants estudis d'aquests curiosos que no se sap d'on surten. N'hi ha de tot tipus, animals, relacions, caràcter...

Tot això avui, a les 22h.
O demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada