dimecres, 5 d’octubre del 2011

Paròdies, concerts d'octubre i el creador d'Ikea

Avui la Irene ens porta al teatre i al cine. Ha anat a veure Llum de Guàrdia i ens vol explicar què li ha semblat, a més de fer-nos cinc cèntims de què trobarem al Festival de Sitges. Però avui també ens vol parlar d'una altra història. Es declara fan de Manel, però no ha pogut evitar explicar-nos el fenomen paròdies (especialment els Marcel) que desperta el grup català que agrada tan a gent moderna, mares i àvies i el veí de sota.

La Victòria ens explicarà quins concerts no ens hem de perdre aquest mes: Triangulo de Amor Bizarro, The Kooks, Nacho Umbert i Pau Vallvé, entre altres. A més, mirarà de convence'ns per anar al Festival Mira i ens explicarà les novetats que ha presentat aquesta setmana el Primavera Sound. La recomanció de la setmana serà Two Door Cinema Club.

A la consulta de Freud de la Clara, avui s'infiltra al llit de la parella formada per Shakira i Pirqué per explicar-nos què passa quan la gent parla en veu alta mentre somia. A vosaltres us passa?

I per acabar, a la secció de personatges, l'Alea avui ens presentarà el suec Ingvar Kamprad, que així sense context potser no us diu res, però és el creador d'Ikea, la botiga de mobles on és horrible passa més de tres hores seguides però que ens salva la vida unes quantes vegades.

A més, també us recomanarem un llibre i us explicarem la notícia friqui de la setmana.

Tot això, avui, a les 22h, en directe.Que avui no hi ha Barça.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada