dilluns, 24 d’octubre del 2011

Tardors i terrors

Aquesta nit, parlarem de plans tardorencs i de coses que ens fan por. La Irene aprofita el dia gris i plujós per portar-nos al cine a veure El ilusionista, una pel·lícula d'animació que l'ha encandilat bastant. També ens proposa un parell d'exposicions: una sobre l'11-S al CCCB i una sobre la revolució iraniana: Flashback Iran:1980-1983.

La Victòria també ens treu de casa per combatre la pluja i ens presentarà del Festival In-Edit que comença aquesta setmana.

A més, també està d'estrena i ens parlarà de 3 discos que surten aviat: Coldplay, Nacho Umbert i Alondra Bentley. I, per acabar, ens farà una recomanació musical acord amb la tardor, ens proposarà uns quants grups que serien una bona banda sonora per dies de pluja o diumenges tranquils, com St Germain, Air o Jose Gonzalez.


Tardors a banda, la Clara i l'Alea avui faran seccions encaminades cap a Halloween. Sí, sí, nosaltres som més de panellets i castanyada, però els somnis de moniatos i la castanyera com a personatge donaven poc joc i per això, han decidit tirar cap a tradicions externes.

La Clara ens explicarà perquè tenim malsons i com podem evitar-los, a partir de Pesadilla antes de Navidad de Tim Burton i l'Alea ens farà conèixer la figura de l'escriptor Stephen King, que ha escrit obres terrorífiques com Carrie, El Resplandor o La tormenta del siglo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada