dilluns, 26 de gener del 2009

desafiant el fred

El vent de dissabte passat ens ha fet venir ganes de quedar-nos a casa i no moure'ns del sofà. És per això que l'equip del Són les mil tenim algunes propostes per omplir aquest temps hivernal d'aquest últim dilluns de gener.
La Victòria ens ha seleccionat alguns grups que poden fer-nos de banda sonora tranquil·la i en aquesta línia, també ens parlarà d'Antony and the Johnsons, que han tret nou disc. I avui la cançó de la setmana vindrà en clau d'actualitat!

La Mete, a les finestres audiovisuals, ens farà venir ganes d'enganxar-nos a una altra sèrie americana, Mad men, però també ens recomenarà una pel·lícula, Entre les murs, per tancar-nos al cine, que allà tampoc hi fa fred.

Al Joan el vent li és igual i ens continua enviant postals des de diferents llocs i avui li toca a Menorca, des del seu punt de vista particular. I la Irene també ens farà viatjar, però des de casa, perquè ens llegirà un conte de Julio Cortázar i ens explicarà alguna curiositat d'aquest escriptor argentí.
I com que el vent ens trastoca, l'Alea avui ens parlarà de la possibilitat de viure mil anys i de la incorporació de la Wii a les classes de música!
A més, per acabar, també farem dos apunts d'agenda per quan us passi el fred.
Tot això, aquesta nit, a les 22h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada