dilluns, 19 de gener del 2009

rebaixes, somnis i retorns esperats

Aquesta nit, a Són les mil, ens en anem de rebaixes. L'Alea ens comentarà algunes curiositats d'aquest fenomen tan habitual en aquesta època de l'any i la Victòria ens farà una selecció d'algunes de les cançons que podem sentir en anuncis de tv actualment o algunes d'aquelles melodies que ja s'han convertit en una mena de mites. Us sona el primer anunci de retevision, per exemple?



A més, ens recomenarà Beirut i ens portarà una cançó força relaxant. D'aquesta manera, podrem somiar tranquils i, per agafar idees, la Irene ens introduirà a Mario Benedetti i ens llegirà Conciliar el sueño, un dels contes d'aquest autor uruguaià.


Però que ningú no s'adormi, perquè, atenció, la Mete, a les finestres audiovisuals d'avui, parlarà de sèries. De la nova " The mentalist", de les tornades de "House" i, sí, de l'esperat retorn de "Lost"!


I per si voleu despertar-vos del tot i anar de rebaixes no us convenç, el Joan ens portarà a Montserrat, que es veu que precisament demà és el millor dia per gaudir d'algunes vistes.

Tot això, aquesta nit, a les 22h, t'ho perdràs?

1 comentari:

  1. m'ho vaig perdre i estic a l'espera que el pengeu!!

    felicitatS!

    ResponElimina