diumenge, 11 de gener del 2009

primer programa

Demà a la nit s'estrena són les mil. Un primer programa on els començaments seran el tema general, però on ja hi podreu trobar una mica de tot.
En cinema, la Mete ens anunciarà quines seran les pel·lícules més destacades d'aquest 2009 i ens parlarà de buscando un beso a medianoche. A l'espai de música, la Victòria ens animarà per anar al let's festival i a diversos concerts per aquests dies, ens descobrirà Lisa Mitchell i podrem sentir la cançó de la setmana, també per començar aquest any amb energia. Amb el Joan, començarem les escapades pels països catalans, ben amunt, perquè farem el camí de ronda, acompanyats de la seva particular "observació de l'entorn".
I com que estem començant, parlarem de principis. Per fer-ho, la Irene ens portarà un conte de Quim Monzó i l'Alea ens recordarà el que havíem oblidat de 2008 i alguna altra notícia que li hagi cridat l'atenció. Acabarem amb un repàs ràpid perquè aneu al teatre, a alguna exposició curiosa i perquè sàpigueu què podeu fer si la crisi realment us ha deixat sense ni un trist euro.
Tot això, demà, a les 22h, a ràdio desvern.

2 comentaris:

  1. Molta sort en el primer programa!

    ResponElimina
  2. Hola Carme!

    Felicitats per aquest projecte i molta sort!

    Espero poder-vos escoltar dilluns vinent.

    ResponElimina