dilluns, 14 de desembre del 2009

avanç d'avui

Arriba el moment de fer plans pel 2010, pensar en coses per fer aquestes festes i tancar segons quines etapes. Per això avui, al Són Les Mil, tenim novetats musicals per l'any vinent, exposicions i concerts nadalencs, pel·lis recent estrenades i el final definitiu d'El Cor de la Ciutat!
La Irene ens farà conèixer el Drap Art, un festival de reciclatge artístic que pinta molt bé, i luna exposició soprenent sobre el "Caga Tió". També ens parlarà del concert especial nadalenc que faran els Mujeres, dijous vinent, dins del cicle A Viva Veu.

La Victòria ens portarà novetats de grups com Vampire Weekend o Arcade Fire, ens acostarà al Festival del Mil·leni, i a la trajectòria de Macaco.




La Mete ens presentarà la comèdia Algo pasa en Hollywood, l'opera prima Mal día para pescar, la francesa El erizo, i el film d'animació Lluvia de albóndigas. A més, ens descobrirà un pàgina que permet comprar coses relacionades amb les nostres sèries preferides.
I l'Alea, conscient que la telesèrie El cor de la ciutat ja s'acaba (per fi!), ha volgut dedicar la seva secció a aquest culebrot català de nou anys d'història, fent un repàs a les vides d'alguns dels personatges, als quals se'ls ha mort tothom, han tingut tres vocacions professionals oposades o han patit transtorns de personalitat accentuats.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada