dijous, 24 de desembre del 2009

recomanacions literàries


I, a més d'Auster, la Irene ens ha deixat unes quantes recomanacions nadalenques més. En la línia més clàssica de totes, ens ha parlat de la Cançó de Nadal de Charles Dickens, recordeu Mr. Scrooge i els Tres fantasmes dels Nadals? La Magrana ha tret una edició fa poc dels Contes de Nadal de Dickens.
En una altra direcció literària, tenim els Tres Nadals de Quim Monzó, tots des del seu punt de vista tan particular i que tant ens agrada.
I finalment, també ens ha recomanat En picado, de Nick Hornby, que retrata quatre personatges ques es volen suïcidar la Nit de Cap d'Any i coincideixen al mateix edifici. Sembla tràgic, però està narrat en clau d'humor ben àcid.

Nadal a part, també us fem un parell de recomanacions més. D'una banda, la novel·la Els jugadors de whist, de Vicenç Pagès Jordà, i el llibre de poesia La part visible de Sebastià Alzamora.


Si voleu saber-ne més coses, podeu escoltar el programa d'aquesta setmana aquí.

3 comentaris:

  1. a mi m'agradaria recomanar en aquestes dates "Cuento de Navidad", de Truman Capote. Es un conte curt que sol venir adjunt al llibre de Desayuno en Tiffanys i que realment em va il·lusionar. Es pot trobar per la xarxa si es busca una mica, són unes 10-15 pàgines així que no costa res posar's-hi ;).

    KT

    ResponElimina
  2. ah, no. Ara ho he mirat i es diu "un recuerdo navideño":

    http://isaiasgarde.myfil.es/get_file/capote-truman-un-recuerdo-navid.pdf


    KT

    ResponElimina
  3. moltes gràcies per la recomenació!
    he mirat l'edició que tinc del Desayuno a Tiffanys i no hi ha el relat, així que merci per l'enllaç. :)

    ResponElimina