dilluns, 8 de febrer del 2010

aquesta nit

Aquesta nit, al Són Les Mil ens visiten The Penguins. Acaben de treure al mercat el disc Artic Jamboree i dissabte el presentaran a la sala KGB. Avui parlarem amb ells perquè ens ho expliquin i, a més, tocaran en directe, o sigui que la cosa promet.
A més, també tindrem les seccions habituals. La Irene ens portarà al Barcelona Visual Sound, al cicle de música Emergència Fest II i les Fiestas Demoscópicas 2010, que organitza Mondo Sonoro.
La Victòria ens presentarà la Corinne Bailey Rae que ha tret fa poc The Sea i també ens anunciarà l'àlbum que Peter Gabriel treu a a la venda el dia 16 d'aquest mes, de versions de grups com Radiohead, Magnetic Fields, Arcade Fire...
La Mete tornarà a ser entre nosaltres i ens parlarà dels premis Gaudí, dels Goya i dels Oscar, que ja s'acosten. I sí, també comentarà l'estrena de la sisena (i última temporada) de Lost. Li hem dit que no ens desvetlli coses, això sí.
Per acabar, l'Alea avui ens vol parlar de tota la polèmica que s'està generant al voltant de l'SGAE en les últimes setmanes.
Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada