dilluns, 1 de febrer del 2010

parlem d'atzar?

Aquesta nit, atzar i literatura.
Parlarem amb el Víctor García Tur, escriptor de Twistanschauung, perquè ens expliqui què és la Constel·lació d'atzar, un projecte que barreja atzar i literatura, el procés creatiu final del qual es veurà dijous a l'Espai Barra de Ferro, on s'ha instal·lat per treballar (i viure) des del dia 21 de gener i fins aquest dijous.

També parlarem del festival BCNegra que se celebra aquesta setmana i, per fer-ho, parlarem amb el Paco Camarasa, comissari del BCNegra. A més, la Irene també ens vol descobrir l'escriptor Raymond Queneau i els seus Exercicis d'estil, on explica la mateixa història de 99 maneres diferents.
Pel que fa a la música, la Victòria avui ens acostarà a Rufus Wrainright, a més de seleccionar-nos uns quants concerts que es faran al mes de febrer.
I l'Alea, aprofitant que avui és la gala dels premis Gaudí, que un 70 % de cines fan vaga en contra de la Llei del Cinema de Catalunya i que sembla que hi ha opinions controvertides al panorama de cinema nacional, ens exposarà una mica les qüestions que s'han posat sobre la taula i posarà una mica d'ordre a totes aquestes informacions.

Tot això, avui, a les 22h.
I demà, en podcast.

1 comentari: